\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71331 Re: Ontbinden in factoren: groeperen van termen Dankjewel! Nu snap ik het! Emily 2de graad ASO - vrijdag 15 november 2013 Antwoord Heel goed Emily! Als het goed is heb je dan het volgende gevonden. $ \begin{array}{l} x^2 + y^2 - z^2 - t^2 + 2xy + 2zt = (x + y)^2 - (z - t)^2 \\ (x + y)^2 - (z - t)^2 = (x + y + z - t)(x + y - z + t) \\ \end{array} $ mvg DvL DvL vrijdag 15 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dankjewel! Nu snap ik het! Emily 2de graad ASO - vrijdag 15 november 2013
Emily 2de graad ASO - vrijdag 15 november 2013
Heel goed Emily! Als het goed is heb je dan het volgende gevonden. $ \begin{array}{l} x^2 + y^2 - z^2 - t^2 + 2xy + 2zt = (x + y)^2 - (z - t)^2 \\ (x + y)^2 - (z - t)^2 = (x + y + z - t)(x + y - z + t) \\ \end{array} $ mvg DvL DvL vrijdag 15 november 2013
DvL vrijdag 15 november 2013
©2001-2024 WisFaq