\require{AMSmath} X vinden in deze vergelijking Kan er iemand mij stap voor stap uitleggen hoe je hieraan begint of de stappen zeggen?(xlog(3x))/(2xlog(2x))=5 Vincen 3de graad ASO - woensdag 13 november 2013 Antwoord Beste Vincent,Ik kan je omschrijving op 2 manieren interpreteren. Ik kies er 1.Indien dit fout is, laat gerust weten.$\begin{array}{l} ^x \log (3x)/^{2x} \log (2x) = 5 \\ ^x \log (3x) = 5 \\ x^5 = 3x \\ x^4 = 3 \to x = 3^{\frac{1}{4}} \\ let\,op:^{2x} \log (2x) = 1 \\ \end{array}$mvg DvL DvL woensdag 13 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan er iemand mij stap voor stap uitleggen hoe je hieraan begint of de stappen zeggen?(xlog(3x))/(2xlog(2x))=5 Vincen 3de graad ASO - woensdag 13 november 2013
Vincen 3de graad ASO - woensdag 13 november 2013
Beste Vincent,Ik kan je omschrijving op 2 manieren interpreteren. Ik kies er 1.Indien dit fout is, laat gerust weten.$\begin{array}{l} ^x \log (3x)/^{2x} \log (2x) = 5 \\ ^x \log (3x) = 5 \\ x^5 = 3x \\ x^4 = 3 \to x = 3^{\frac{1}{4}} \\ let\,op:^{2x} \log (2x) = 1 \\ \end{array}$mvg DvL DvL woensdag 13 november 2013
DvL woensdag 13 november 2013
©2001-2024 WisFaq