\require{AMSmath} Sinus cosinus tangens hello, ik zit vast bij herhalingsopdrachten van wiskunde. Zou iemand zo lief zijn om mij te helpen aub?ik moet bewijzen datsin($\alpha$+$\beta$)·sin($\alpha$-$\beta$)=cos2$\beta$-cos2$\alpha$ensin($\alpha$+$\beta$)/sin($\alpha$-$\beta$)=tan$\alpha$+tan$\beta$/tan$\alpha$-tan$\beta$ik heb hulp nodig aub! het moet af tegen vrijdag... Celine 3de graad ASO - dinsdag 12 november 2013 Antwoord Het bewijs voor de eerste uitdrukking kan je vinden op Goniometrische vergelijkingen met som-en verschilformules.De tweede kan je vinden op Som - en verschilformules goniometrie.Hopelijk helpt dat. WvR woensdag 13 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hello, ik zit vast bij herhalingsopdrachten van wiskunde. Zou iemand zo lief zijn om mij te helpen aub?ik moet bewijzen datsin($\alpha$+$\beta$)·sin($\alpha$-$\beta$)=cos2$\beta$-cos2$\alpha$ensin($\alpha$+$\beta$)/sin($\alpha$-$\beta$)=tan$\alpha$+tan$\beta$/tan$\alpha$-tan$\beta$ik heb hulp nodig aub! het moet af tegen vrijdag... Celine 3de graad ASO - dinsdag 12 november 2013
Celine 3de graad ASO - dinsdag 12 november 2013
Het bewijs voor de eerste uitdrukking kan je vinden op Goniometrische vergelijkingen met som-en verschilformules.De tweede kan je vinden op Som - en verschilformules goniometrie.Hopelijk helpt dat. WvR woensdag 13 november 2013
WvR woensdag 13 november 2013
©2001-2024 WisFaq