\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71332 Re: Re: Nulpunten cyclometrische functie Dus dan heb je gewoon 2x+1=0 -- 2x=-1 -- x=-1/2 ? En dat is dan je nulpunt? Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013 Antwoord Ja, meer stelde het niet voor. hk zondag 10 november 2013 Re: Re: Re: Nulpunten cyclometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus dan heb je gewoon 2x+1=0 -- 2x=-1 -- x=-1/2 ? En dat is dan je nulpunt? Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013
Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013
Ja, meer stelde het niet voor. hk zondag 10 november 2013
hk zondag 10 november 2013
©2001-2024 WisFaq