\require{AMSmath} Oplossen van vergelijking met breuk In mijn boek staat de volgende uitwerking:1/x=4/10-2x, oplossing voor x geeft; x = 5/3 Hoe zijn ze aan dit antwoord gekomen? Daphne Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 5 november 2013 Antwoord $\Large\frac{1}{x} = \frac{4}{{10 - 2x}}$Ken je de vijf regels voor het oplossen van gebroken vergelijkingen?In dit geval...$\begin{array}{l} 4x = 10 - 2x \\ 6x = 10 \\ 3x = 5 \\ x = 1\frac{2}{3} \\ \end{array}$Hopelijk helpt dat. WvR dinsdag 5 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In mijn boek staat de volgende uitwerking:1/x=4/10-2x, oplossing voor x geeft; x = 5/3 Hoe zijn ze aan dit antwoord gekomen? Daphne Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 5 november 2013
Daphne Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 5 november 2013
$\Large\frac{1}{x} = \frac{4}{{10 - 2x}}$Ken je de vijf regels voor het oplossen van gebroken vergelijkingen?In dit geval...$\begin{array}{l} 4x = 10 - 2x \\ 6x = 10 \\ 3x = 5 \\ x = 1\frac{2}{3} \\ \end{array}$Hopelijk helpt dat. WvR dinsdag 5 november 2013
WvR dinsdag 5 november 2013
©2001-2024 WisFaq