\require{AMSmath} Algebraische berekening goniometrie Beste Wisfaq, Foute vraag gesteld. Het gaat om hoe te komen van Ö2 sin (x+1/4p)= 1 naar x= 2kp V x=1/2p+ 2kp. Gr. amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 november 2013 Antwoord Er staat dus $\sin(x+\frac14\pi)=\frac12\sqrt2$; voor welke waarden van $y$ geldt $\sin y=\frac12\sqrt2$? kphart zaterdag 2 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq, Foute vraag gesteld. Het gaat om hoe te komen van Ö2 sin (x+1/4p)= 1 naar x= 2kp V x=1/2p+ 2kp. Gr. amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 november 2013
amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 november 2013
Er staat dus $\sin(x+\frac14\pi)=\frac12\sqrt2$; voor welke waarden van $y$ geldt $\sin y=\frac12\sqrt2$? kphart zaterdag 2 november 2013
kphart zaterdag 2 november 2013
©2001-2024 WisFaq