\require{AMSmath} Vermenigvuldigen Hallo, ik heb een oefening bijna opgelost, maar alleen zit ik nu vast. het is de bedoeling dat ik x zoek ...ik zit hier al:$\frac{10}{3}$=1.055xhoe kan ik x berekenen? de vierkantswortel van x nemen is geen oplossing want dan weet ik nog altijd niet wat x is ...:) bedankt Lore 2de graad ASO - zaterdag 19 oktober 2013 Antwoord Heb je al logaritmen gehad?1.055x=$\frac{10}{3}$log(1.055x)=log($\frac{10}{3}$)x·log(1.055)=log($\frac{10}{3}$)x=...Komt je dat bekend voor? WvR zaterdag 19 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik heb een oefening bijna opgelost, maar alleen zit ik nu vast. het is de bedoeling dat ik x zoek ...ik zit hier al:$\frac{10}{3}$=1.055xhoe kan ik x berekenen? de vierkantswortel van x nemen is geen oplossing want dan weet ik nog altijd niet wat x is ...:) bedankt Lore 2de graad ASO - zaterdag 19 oktober 2013
Lore 2de graad ASO - zaterdag 19 oktober 2013
Heb je al logaritmen gehad?1.055x=$\frac{10}{3}$log(1.055x)=log($\frac{10}{3}$)x·log(1.055)=log($\frac{10}{3}$)x=...Komt je dat bekend voor? WvR zaterdag 19 oktober 2013
WvR zaterdag 19 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq