\require{AMSmath} In één logaritme schrijven hallo, ik zit met een vraagde vraag is : schrijf als één logaritme.2+ 5log(4)-5log(10)=nu heb ik als antwoord 2+ 5log(2/5),Ik heb geen idee hoe ik dit in één logaritme schrijf, kan iemand mij hierbij helpen.Mvg Wouter Student hbo - donderdag 17 oktober 2013 Antwoord Schrijf 2 als 5log(25) = 5log(52) = 2 Ok? LL donderdag 17 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik zit met een vraagde vraag is : schrijf als één logaritme.2+ 5log(4)-5log(10)=nu heb ik als antwoord 2+ 5log(2/5),Ik heb geen idee hoe ik dit in één logaritme schrijf, kan iemand mij hierbij helpen.Mvg Wouter Student hbo - donderdag 17 oktober 2013
Wouter Student hbo - donderdag 17 oktober 2013
Schrijf 2 als 5log(25) = 5log(52) = 2 Ok? LL donderdag 17 oktober 2013
LL donderdag 17 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq