\require{AMSmath} Gemiddelde toename Hoe kan ik de gemiddelde toename uitrekenen? Jaartal 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Aandeelwaarde 26,50 25,00 15,30 17,05 19,10 17,00 Toename -1,50 -9,70 1,75 2,05 -2,10 Alvast bedankt, sousan Ouder - donderdag 17 oktober 2013 Antwoord De toename in 5 jaar bedraagt 17,00-26,50=-9,50. Gemiddeld is dit -9,50/5=-1,90 per jaar. GHvD donderdag 17 oktober 2013 Re: Gemiddelde toename ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de gemiddelde toename uitrekenen? Jaartal 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Aandeelwaarde 26,50 25,00 15,30 17,05 19,10 17,00 Toename -1,50 -9,70 1,75 2,05 -2,10 Alvast bedankt, sousan Ouder - donderdag 17 oktober 2013
sousan Ouder - donderdag 17 oktober 2013
De toename in 5 jaar bedraagt 17,00-26,50=-9,50. Gemiddeld is dit -9,50/5=-1,90 per jaar. GHvD donderdag 17 oktober 2013
GHvD donderdag 17 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq