\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71085 Re: Verloop van exponentiële en logaritmische functies beste, ln0,5 = ln2 en dat is de uitkomst achteraan in mijn boek dus dat is de juiste oplossingbedankt voor de hulpmvg Hendrik Vandev 3de graad ASO - zondag 6 oktober 2013 Antwoord LN(0.5)= - LN(2), je was denk het minteken even vergeten. Graag gedaan mvg DvL DvL zondag 6 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste, ln0,5 = ln2 en dat is de uitkomst achteraan in mijn boek dus dat is de juiste oplossingbedankt voor de hulpmvg Hendrik Vandev 3de graad ASO - zondag 6 oktober 2013
Vandev 3de graad ASO - zondag 6 oktober 2013
LN(0.5)= - LN(2), je was denk het minteken even vergeten. Graag gedaan mvg DvL DvL zondag 6 oktober 2013
DvL zondag 6 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq