\require{AMSmath} Positieve matrix heeft alleen eigenwaarde groter of gelijk aan nul Beste lezers,Hoe bewijs je dat iedere (!) positieve nxm matrix, alleen eigenwaarden heeft groter of gelijk aan nul? Rens Student universiteit - donderdag 3 oktober 2013 Antwoord De matrix$\left(\begin{array}{ccc}1&2&2\\2&1&2\\2&2&1\end{array}\right)$heeft eigenwaarden $5$ en $-1$ (dubbel).(Of bedoel je iets anders?) Zie Perron-Frobenius Theorem kphart zaterdag 5 oktober 2013 Re: Positieve matrix heeft alleen eigenwaarde groter of gelijk aan nul ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste lezers,Hoe bewijs je dat iedere (!) positieve nxm matrix, alleen eigenwaarden heeft groter of gelijk aan nul? Rens Student universiteit - donderdag 3 oktober 2013
Rens Student universiteit - donderdag 3 oktober 2013
De matrix$\left(\begin{array}{ccc}1&2&2\\2&1&2\\2&2&1\end{array}\right)$heeft eigenwaarden $5$ en $-1$ (dubbel).(Of bedoel je iets anders?) Zie Perron-Frobenius Theorem kphart zaterdag 5 oktober 2013
Zie Perron-Frobenius Theorem
kphart zaterdag 5 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq