\require{AMSmath} Exponentiele functies vereenvoudigen Hier staat een formule van y= N0.Verder is de formule y=N0·0.640.5t.Hoe verschrijf je die tot: Y= b·gt? Michel Student universiteit - woensdag 25 september 2013 Antwoord Je kunt 0.640.5t schrijven als (0.640.5)t. Met b=N0 krijg je:Y=N0·0.8tMission accomplished... WvR woensdag 25 september 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hier staat een formule van y= N0.Verder is de formule y=N0·0.640.5t.Hoe verschrijf je die tot: Y= b·gt? Michel Student universiteit - woensdag 25 september 2013
Michel Student universiteit - woensdag 25 september 2013
Je kunt 0.640.5t schrijven als (0.640.5)t. Met b=N0 krijg je:Y=N0·0.8tMission accomplished... WvR woensdag 25 september 2013
WvR woensdag 25 september 2013
©2001-2024 WisFaq