\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70730 Re: Determinant Dus (Det(A))2= Det(AA) = Det(A)Det(A). En dus moet Det(A) = Det(A)Det(A) en dit kan enkel als Det(A) gelijk is aan 1 of 0? Linus Student universiteit - donderdag 15 augustus 2013 Antwoord Klopt. kphart vrijdag 16 augustus 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus (Det(A))2= Det(AA) = Det(A)Det(A). En dus moet Det(A) = Det(A)Det(A) en dit kan enkel als Det(A) gelijk is aan 1 of 0? Linus Student universiteit - donderdag 15 augustus 2013
Linus Student universiteit - donderdag 15 augustus 2013
Klopt. kphart vrijdag 16 augustus 2013
kphart vrijdag 16 augustus 2013
©2001-2024 WisFaq