\require{AMSmath} Tien strafschoppen De kans dat Ronald scoort is 0,8 en de kans dat Erwin scoort is 0,6. Ze nemen elk 10 strafschoppen.wat is de kans dat Ronald tenminste 8 keer scoortwat is de kans dat Erwin meer dan 3 keer maar minder dan 7 keer mist.wat is de kans dat beiden van de 10 genomen strafschoppen 4 keer missen? roxand Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 juli 2013 Antwoord Tja... binominaal kansprobleem met:X; aantal keren dat Ronald scoortp=0,8n=10Y= aantal keren dat Erwin scoortp=0,6n=10...en dan zoals de rest...Laat maar 's wat zien. WvR donderdag 25 juli 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De kans dat Ronald scoort is 0,8 en de kans dat Erwin scoort is 0,6. Ze nemen elk 10 strafschoppen.wat is de kans dat Ronald tenminste 8 keer scoortwat is de kans dat Erwin meer dan 3 keer maar minder dan 7 keer mist.wat is de kans dat beiden van de 10 genomen strafschoppen 4 keer missen? roxand Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 juli 2013
roxand Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 juli 2013
Tja... binominaal kansprobleem met:X; aantal keren dat Ronald scoortp=0,8n=10Y= aantal keren dat Erwin scoortp=0,6n=10...en dan zoals de rest...Laat maar 's wat zien. WvR donderdag 25 juli 2013
WvR donderdag 25 juli 2013
©2001-2024 WisFaq