\require{AMSmath} Onbekende x in noemer en teller berekenen Ik moet hier de onbekende x berekenen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen.opgave:58,9= [x]teller[/10]/([(0,100-2x]noemer[/10])2x=0,020het antwoord van x is gegeven maar ik heb geen idee hoe ik hieraan kom. Mariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juli 2013 Antwoord 't Is een beetje een raadsel geworden. Bedoel je dit? $ \LARGE\frac{{\frac{x}{{10}}}}{{\left( {\frac{{0,100 - 2x}}{{10}}} \right)^2 }} $ = $58,9$ ...en weet je zeker dat je het niet met je GR mag doen? WvR zondag 14 juli 2013 Re: Onbekende x in noemer en teller berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet hier de onbekende x berekenen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen.opgave:58,9= [x]teller[/10]/([(0,100-2x]noemer[/10])2x=0,020het antwoord van x is gegeven maar ik heb geen idee hoe ik hieraan kom. Mariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juli 2013
Mariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juli 2013
't Is een beetje een raadsel geworden. Bedoel je dit? $ \LARGE\frac{{\frac{x}{{10}}}}{{\left( {\frac{{0,100 - 2x}}{{10}}} \right)^2 }} $ = $58,9$ ...en weet je zeker dat je het niet met je GR mag doen? WvR zondag 14 juli 2013
WvR zondag 14 juli 2013
©2001-2025 WisFaq