\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70454 Re: Re: Re: Deelbaarheid 14=2*7 21=3*7 28=2^2*7 27=3^3 KGV=2^2*7*3^3=756 bv: 756/14=54 G=14p+11 G=14*54+11 G=756 GETAL: 767 Tim B. Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 8 juni 2013 Antwoord En zo is het maar net! MBL zaterdag 8 juni 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
14=2*7 21=3*7 28=2^2*7 27=3^3 KGV=2^2*7*3^3=756 bv: 756/14=54 G=14p+11 G=14*54+11 G=756 GETAL: 767 Tim B. Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 8 juni 2013
Tim B. Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 8 juni 2013
En zo is het maar net! MBL zaterdag 8 juni 2013
MBL zaterdag 8 juni 2013
©2001-2025 WisFaq