\require{AMSmath} Rekenen met ln De som is: 4·ln(4)-4·ln(1/4) Het antwoord is: 16·ln(2)Maar ik kom er niet uit waarom dat zo is. Erwin Student hbo - zondag 26 mei 2013 Antwoord Ln(4) = Ln(22) = 2.Ln(2) en Ln(1/4) = Ln(1) - Ln(4) = -2Ln(2) brengt licht in de duisternis (?). MBL zondag 26 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De som is: 4·ln(4)-4·ln(1/4) Het antwoord is: 16·ln(2)Maar ik kom er niet uit waarom dat zo is. Erwin Student hbo - zondag 26 mei 2013
Erwin Student hbo - zondag 26 mei 2013
Ln(4) = Ln(22) = 2.Ln(2) en Ln(1/4) = Ln(1) - Ln(4) = -2Ln(2) brengt licht in de duisternis (?). MBL zondag 26 mei 2013
MBL zondag 26 mei 2013
©2001-2024 WisFaq