\require{AMSmath} Afleidbaarheid Onderzoek de afleidbaarheid van volgende functie:f(x) = | 2 - | x - 2 | | In 6.Dus... f'(6) = ... Vervae 3de graad ASO - zondag 26 mei 2013 Antwoord Voor x $\ge$ 4 staat er f(x) = |2 -(x - 2)| = |4 - x| = x - 4. Dat is een probleemloze (halve) rechte lijn, ook bij x = 6. Tip: plot de grafiek eens. MBL zondag 26 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Onderzoek de afleidbaarheid van volgende functie:f(x) = | 2 - | x - 2 | | In 6.Dus... f'(6) = ... Vervae 3de graad ASO - zondag 26 mei 2013
Vervae 3de graad ASO - zondag 26 mei 2013
Voor x $\ge$ 4 staat er f(x) = |2 -(x - 2)| = |4 - x| = x - 4. Dat is een probleemloze (halve) rechte lijn, ook bij x = 6. Tip: plot de grafiek eens. MBL zondag 26 mei 2013
MBL zondag 26 mei 2013
©2001-2024 WisFaq