\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70350 Re: Auto`s 1920-660=12601260:660=1,911,91x100%=191%is goed? Joey Leerling mbo - donderdag 23 mei 2013 Antwoord Helemaal goed. Wij doen (volgens afspraak) procenten meestal op 1 decimaal. Het antwoord zou dan 190,9% zijn. Maar verder helemaal goed.PSJe moet wel delen door 'oud' en niet door 'nieuw'. Dat deed je ook alleen stond dat er niet! Maar nu wel! WvR donderdag 23 mei 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
1920-660=12601260:660=1,911,91x100%=191%is goed? Joey Leerling mbo - donderdag 23 mei 2013
Joey Leerling mbo - donderdag 23 mei 2013
Helemaal goed. Wij doen (volgens afspraak) procenten meestal op 1 decimaal. Het antwoord zou dan 190,9% zijn. Maar verder helemaal goed.PSJe moet wel delen door 'oud' en niet door 'nieuw'. Dat deed je ook alleen stond dat er niet! Maar nu wel! WvR donderdag 23 mei 2013
WvR donderdag 23 mei 2013
©2001-2025 WisFaq