\require{AMSmath} Formule oplossen 2 sorry, maar ik snap echt niet hoe ik iets moet oplossenformule: m x g x h = 1/2 x m x v2deze gegevens:massa = 50 gramhoogte = 125 cmg= 9,81ik moet v hebben yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013 Antwoord Beste Yalda,Eerst even de gegevens in de juiste eenheden zetten:massa = 50 gram = 0,05 kghoogte = 125 cm = 1,25 meterNet als bij je vorige vraag de gegevens invullen en uitrekenen wat je alvast kunt uitrekenen:m x g x h = 0,6131251/2 x m = ....Dit invullen in je formule, je krijgt:0,613125 = .... x v2Links en rechts delen door ....Daarna links en rechts wortel trekken. Wat vind jij als waarde voor v? GHvD woensdag 15 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry, maar ik snap echt niet hoe ik iets moet oplossenformule: m x g x h = 1/2 x m x v2deze gegevens:massa = 50 gramhoogte = 125 cmg= 9,81ik moet v hebben yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013
Beste Yalda,Eerst even de gegevens in de juiste eenheden zetten:massa = 50 gram = 0,05 kghoogte = 125 cm = 1,25 meterNet als bij je vorige vraag de gegevens invullen en uitrekenen wat je alvast kunt uitrekenen:m x g x h = 0,6131251/2 x m = ....Dit invullen in je formule, je krijgt:0,613125 = .... x v2Links en rechts delen door ....Daarna links en rechts wortel trekken. Wat vind jij als waarde voor v? GHvD woensdag 15 mei 2013
GHvD woensdag 15 mei 2013
©2001-2024 WisFaq