\require{AMSmath} Wortelvergelijking met breuk Hallo,Ik kom niet uit de volgende vergelijking:155=100·ÖA:9Ik heb van alles geprobeerd maar kom er maar niet uit.Het eindantwoord is 11.7 (staat in het antwoordenboek) maar een berekening staat er niet bij.Groeten,Maureen Mauree Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013 Antwoord Ik neem dat je dit bedoelt: $ 155 = 100 \cdot \sqrt {\frac{A}{9}} $ De oplossing is dan A21,6 en niet 11,7. Of bedoel je wat anders? WvR woensdag 15 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik kom niet uit de volgende vergelijking:155=100·ÖA:9Ik heb van alles geprobeerd maar kom er maar niet uit.Het eindantwoord is 11.7 (staat in het antwoordenboek) maar een berekening staat er niet bij.Groeten,Maureen Mauree Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013
Mauree Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 mei 2013
Ik neem dat je dit bedoelt: $ 155 = 100 \cdot \sqrt {\frac{A}{9}} $ De oplossing is dan A21,6 en niet 11,7. Of bedoel je wat anders? WvR woensdag 15 mei 2013
WvR woensdag 15 mei 2013
©2001-2024 WisFaq