\require{AMSmath} Primitiveer Geef een primitieve van:x3ln3x+x3ln4xen3x2Öx3hoe doe ik dit? Naomi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 mei 2013 Antwoord De eerste:Schrijf eens de afgeleide op van (x×ln(x))4 en werk de haakjes weg. (Gebruik de kettingregel en de productregel)3x2Öx3=3x2×x1.5=3x3.5Lukt het dan? hk vrijdag 10 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geef een primitieve van:x3ln3x+x3ln4xen3x2Öx3hoe doe ik dit? Naomi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 mei 2013
Naomi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 mei 2013
De eerste:Schrijf eens de afgeleide op van (x×ln(x))4 en werk de haakjes weg. (Gebruik de kettingregel en de productregel)3x2Öx3=3x2×x1.5=3x3.5Lukt het dan? hk vrijdag 10 mei 2013
hk vrijdag 10 mei 2013
©2001-2024 WisFaq