\require{AMSmath} Hoe kan ik de interesten berekenen van 9500 over 30 jaar? Ik heb een huurwaarborg gegeven van 9500 bf in 1983. Hoe kan de interest berekenen?Groetjes robert Ouder - woensdag 8 mei 2013 Antwoord Niet, denk ik. Mist er niet een gegeven? Bijvoorbeeld wat het bedrag is in 2013? Dan zou het wel kunnen!Neem even aan dat dit bedrag (omgerekend) 30.812 bf is. Er geldt dan:$\begin{array}{l} 9.500 \cdot g^{30} = 30.812 \\ g^{30} = \frac{{30.812}}{{9.500}} \\ g = \left( {\frac{{30.812}}{{9.500}}} \right)^{\frac{1}{{30}}} \approx 1,03999... \\ \end{array}$Zeg maar 4% rente per jaar. Bedoel je dat? WvR woensdag 8 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een huurwaarborg gegeven van 9500 bf in 1983. Hoe kan de interest berekenen?Groetjes robert Ouder - woensdag 8 mei 2013
robert Ouder - woensdag 8 mei 2013
Niet, denk ik. Mist er niet een gegeven? Bijvoorbeeld wat het bedrag is in 2013? Dan zou het wel kunnen!Neem even aan dat dit bedrag (omgerekend) 30.812 bf is. Er geldt dan:$\begin{array}{l} 9.500 \cdot g^{30} = 30.812 \\ g^{30} = \frac{{30.812}}{{9.500}} \\ g = \left( {\frac{{30.812}}{{9.500}}} \right)^{\frac{1}{{30}}} \approx 1,03999... \\ \end{array}$Zeg maar 4% rente per jaar. Bedoel je dat? WvR woensdag 8 mei 2013
WvR woensdag 8 mei 2013
©2001-2024 WisFaq