\require{AMSmath} Formule met letters Wat is 6a(3b+$\frac{1}{2}$c)? khadij Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 5 mei 2013 Antwoord De haakjes staan er om aan te geven dat je $6a$ moet vermenigvuldigen met $3b+\frac{1}{2}c$.$\begin{array}{l} 6a\left( {3b + \frac{1}{2}c} \right) = \\ 6a \cdot \left( {3b + \frac{1}{2}c} \right) = \\ 6a \cdot 3b + 6a \cdot \frac{1}{2}c = \\ 18ab + 3ac \\ \end{array}$...en dat is dan dat... WvR zondag 5 mei 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is 6a(3b+$\frac{1}{2}$c)? khadij Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 5 mei 2013
khadij Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 5 mei 2013
De haakjes staan er om aan te geven dat je $6a$ moet vermenigvuldigen met $3b+\frac{1}{2}c$.$\begin{array}{l} 6a\left( {3b + \frac{1}{2}c} \right) = \\ 6a \cdot \left( {3b + \frac{1}{2}c} \right) = \\ 6a \cdot 3b + 6a \cdot \frac{1}{2}c = \\ 18ab + 3ac \\ \end{array}$...en dat is dan dat... WvR zondag 5 mei 2013
WvR zondag 5 mei 2013
©2001-2024 WisFaq