\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70179 Re: Re: Afgeleide exponentiele en logaritmische functies dan krijg ik dit (360·(1-√2)·x^-√2)-(2880·(-√2)·x^-√2-1) ? anne 3de graad ASO - zondag 28 april 2013 Antwoord Ja... en dan: $ f'(x) = 360\left( {1 - \sqrt 2 } \right)x^{ - \sqrt 2 } + 2800\sqrt 2 \cdot x^{ - 1 - \sqrt 2 } $ WvR zondag 28 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dan krijg ik dit (360·(1-√2)·x^-√2)-(2880·(-√2)·x^-√2-1) ? anne 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
anne 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
Ja... en dan: $ f'(x) = 360\left( {1 - \sqrt 2 } \right)x^{ - \sqrt 2 } + 2800\sqrt 2 \cdot x^{ - 1 - \sqrt 2 } $ WvR zondag 28 april 2013
WvR zondag 28 april 2013
©2001-2024 WisFaq