\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70167 Re: Afgeleide exponentiele en logaritmische functies Ik snap echt niet wat de afgeleide is van ln(8+6et) jennie 3de graad ASO - zondag 28 april 2013 Antwoord Zie het antwoord bij de vorige vraag.$\begin{array}{l} f(t) = \ln \left( {8 + 6e^t } \right) \\ f'(t) = \frac{1}{{8 + 6e^t }} \cdot 6e^t = \frac{{3e^t }}{{4 + 3e^t }} \\ \end{array}$Zie 4. Kettingregel en 8. Logaritmische functies WvR zondag 28 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap echt niet wat de afgeleide is van ln(8+6et) jennie 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
jennie 3de graad ASO - zondag 28 april 2013
Zie het antwoord bij de vorige vraag.$\begin{array}{l} f(t) = \ln \left( {8 + 6e^t } \right) \\ f'(t) = \frac{1}{{8 + 6e^t }} \cdot 6e^t = \frac{{3e^t }}{{4 + 3e^t }} \\ \end{array}$Zie 4. Kettingregel en 8. Logaritmische functies WvR zondag 28 april 2013
WvR zondag 28 april 2013
©2001-2024 WisFaq