\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70163 Re: Re: Re: Vergelijking logaritme met wortel Sorry, hoort inderdaad bij de log vorm. De haakjes had ik er zelf bijgezet. Yvette Iets anders - zaterdag 27 april 2013 Antwoord Misschien wil je voortaan even je bril opzetten voordat je de opgave instuurt!Gebruik nu dat 2log(√3) = 2log(31/2) = 1/2.2log(3) en dan 2log(24) = 2log(3) + 2log(8). MBL zondag 28 april 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, hoort inderdaad bij de log vorm. De haakjes had ik er zelf bijgezet. Yvette Iets anders - zaterdag 27 april 2013
Yvette Iets anders - zaterdag 27 april 2013
Misschien wil je voortaan even je bril opzetten voordat je de opgave instuurt!Gebruik nu dat 2log(√3) = 2log(31/2) = 1/2.2log(3) en dan 2log(24) = 2log(3) + 2log(8). MBL zondag 28 april 2013
MBL zondag 28 april 2013
©2001-2025 WisFaq