\require{AMSmath} Analytische meetkunde vraagstuk GegevenRechte a : x-y+4=0Rechte b : 2x-y+3=0Bepaal de punten P op a waarvoor d(P,b) = √5Is er iemand die weet hoe je zo'n vraagstuk oplost? Lore 2de graad ASO - maandag 22 april 2013 Antwoord Lore,Als P=P(p,q), dan is d(P,b)=|2p-q+3|/√5. Maar P ligt op lijn a, dus q=p+4. Invullen levert|p-1|=5. kn maandag 22 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
GegevenRechte a : x-y+4=0Rechte b : 2x-y+3=0Bepaal de punten P op a waarvoor d(P,b) = √5Is er iemand die weet hoe je zo'n vraagstuk oplost? Lore 2de graad ASO - maandag 22 april 2013
Lore 2de graad ASO - maandag 22 april 2013
Lore,Als P=P(p,q), dan is d(P,b)=|2p-q+3|/√5. Maar P ligt op lijn a, dus q=p+4. Invullen levert|p-1|=5. kn maandag 22 april 2013
kn maandag 22 april 2013
©2001-2024 WisFaq