\require{AMSmath} Oplossen integraal int(3x/(√(1-9x)) Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013 Antwoord Had je de spelregels gelezen? Wel aan... dat moet je dan maar 's doen. Ik herken hier de afgeleide van f(x)=arsin(x) in...$f'(x) = \large\frac{1}{{\sqrt {1 - x^{2}} }}$Helpt dat?Zie ook Integreren en in 't bijzonder 2. Substitutiemethode. WvR maandag 22 april 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
int(3x/(√(1-9x)) Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013
Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013
Had je de spelregels gelezen? Wel aan... dat moet je dan maar 's doen. Ik herken hier de afgeleide van f(x)=arsin(x) in...$f'(x) = \large\frac{1}{{\sqrt {1 - x^{2}} }}$Helpt dat?Zie ook Integreren en in 't bijzonder 2. Substitutiemethode. WvR maandag 22 april 2013
WvR maandag 22 april 2013
©2001-2025 WisFaq