\require{AMSmath} Hoe integraal oplossen met ln in teller aanwezig Hoe moet je deze integraal oplossen? int(ln(x2+4)) Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013 Antwoord Hallo Door partiële integratie. ̣ln(x2+4).dx = x.ln(x2+4) - ̣x.d[ln(x2+4)] = x.ln(x2+4) - ̣x.2x/x2+4.dx = .... Werk dit verder uit. Lukt het zo? LL zondag 21 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je deze integraal oplossen? int(ln(x2+4)) Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013
Ken L' 3de graad ASO - zondag 21 april 2013
Hallo Door partiële integratie. ̣ln(x2+4).dx = x.ln(x2+4) - ̣x.d[ln(x2+4)] = x.ln(x2+4) - ̣x.2x/x2+4.dx = .... Werk dit verder uit. Lukt het zo? LL zondag 21 april 2013
LL zondag 21 april 2013
©2001-2024 WisFaq