\require{AMSmath} Hogeregraads vergelijking Los indien mogelijk exact op: x3+2x2+4= 4x3+2x2+1 Mijn volgende stap is: x(x2+2x2+4)=4x(x2+2x2+1) Alleen ik kom niet verder nu, kunt u mij helpen? Yvette Iets anders - zaterdag 13 april 2013 Antwoord Breng alles naar één kant: 4x3+2x2+1-(x3+2x2+4)=0 4x3+2x2+1-x3-2x2-4=0 3x3-3=0 3x3=3 x3=1 x=1 hk zaterdag 13 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los indien mogelijk exact op: x3+2x2+4= 4x3+2x2+1 Mijn volgende stap is: x(x2+2x2+4)=4x(x2+2x2+1) Alleen ik kom niet verder nu, kunt u mij helpen? Yvette Iets anders - zaterdag 13 april 2013
Yvette Iets anders - zaterdag 13 april 2013
Breng alles naar één kant: 4x3+2x2+1-(x3+2x2+4)=0 4x3+2x2+1-x3-2x2-4=0 3x3-3=0 3x3=3 x3=1 x=1 hk zaterdag 13 april 2013
hk zaterdag 13 april 2013
©2001-2024 WisFaq