\require{AMSmath} Massa en volume berekenen Een blokje aluminium van 1cm3 heeft een massa van 2,7 gram. Bereken hoe zwaar een blokje aluminium van 1m3 is.Hellup :) Amarah Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 april 2013 Antwoord 1 m3 = 1.000 dm3 = 1.000.000 cm3. 1 m3 aluminium heeft een massa van 1.000.000×2,7 gram en dat is ... kg. Zoiets? WvR donderdag 4 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een blokje aluminium van 1cm3 heeft een massa van 2,7 gram. Bereken hoe zwaar een blokje aluminium van 1m3 is.Hellup :) Amarah Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 april 2013
Amarah Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 4 april 2013
1 m3 = 1.000 dm3 = 1.000.000 cm3. 1 m3 aluminium heeft een massa van 1.000.000×2,7 gram en dat is ... kg. Zoiets? WvR donderdag 4 april 2013
WvR donderdag 4 april 2013
©2001-2024 WisFaq