\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66046 Re: Re: Re: Vraagstuk van Leonardo van Pisa Op welke afstand ligt de fontein van beide torens?Welke afstand hebben de vogels afgelegd? saba c 2de graad ASO - woensdag 3 april 2013 Antwoord Op grond van Re: Re: Vraagstuk van Leonardo van Pisa wist je al dat a=18.Dus 50-18=32 en dan met de stelling van Pythagoras de schuine zijden uitrekenen?Zou dat lukken? WvR woensdag 3 april 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Op welke afstand ligt de fontein van beide torens?Welke afstand hebben de vogels afgelegd? saba c 2de graad ASO - woensdag 3 april 2013
saba c 2de graad ASO - woensdag 3 april 2013
Op grond van Re: Re: Vraagstuk van Leonardo van Pisa wist je al dat a=18.Dus 50-18=32 en dan met de stelling van Pythagoras de schuine zijden uitrekenen?Zou dat lukken? WvR woensdag 3 april 2013
WvR woensdag 3 april 2013
©2001-2024 WisFaq