\require{AMSmath} Hoe bereken ik dat? 4 x 4 + 4 x 4 + 4 - 4 x 4Hoe bereken ik dat? f clau Ouder - zaterdag 30 maart 2013 Antwoord Eerst vermenigvuldigen, dan optellen/aftrekken...(4 x 4) + (4 x 4) + 4 - (4 x 4)=16 + 16 + 4 - 16=20Of je plakt het in GOOGLE. Dat kan ook... WvR zaterdag 30 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
4 x 4 + 4 x 4 + 4 - 4 x 4Hoe bereken ik dat? f clau Ouder - zaterdag 30 maart 2013
f clau Ouder - zaterdag 30 maart 2013
Eerst vermenigvuldigen, dan optellen/aftrekken...(4 x 4) + (4 x 4) + 4 - (4 x 4)=16 + 16 + 4 - 16=20Of je plakt het in GOOGLE. Dat kan ook... WvR zaterdag 30 maart 2013
WvR zaterdag 30 maart 2013
©2001-2024 WisFaq