Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Differentievergelijking al proberende opstellen

Als er in een figuur is aangegeven hoe de grafiek van een logistische groei loopt, en er wordt gevraagd om al proberende een differentievergelijking op te stellen. Hoe moet je dit dan aanpakken?

Stel in het figuur is gegeven: (t=10,p=70) en (t=20,p=293) en (t=30,p=728) en (t=40,p=975) en (t=50,p=1026)

Lotte
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 maart 2013

Antwoord

Hoi Lotte,

q69976img1.gif
q69976img2.gif

Groet Thijs

tb
donderdag 25 april 2013

©2001-2024 WisFaq