\require{AMSmath} Getaltheorie Geachte heer/mevrouw,Zou u mij kunnen helpen om de volgende opdracht op te lossen:Bewijs dat: (-1)n+(-1)n+1=0Ik ben begonnen met het splitsen van (-1)n+1 in (-1)n·(-1)en verder kom ik tot mijn frustraties helaas niet.Alvast dank voor uw hulp en medewerking.Mvg Wayne Student hbo - zaterdag 23 maart 2013 Antwoord Er zijn twee mogelijkheden:n:even (-1)n=1 en (-1)n+1=-1n:oneven (-1)n=-1 en (-1)n+1=1In beide gevallen is de som nul. WvR zaterdag 23 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte heer/mevrouw,Zou u mij kunnen helpen om de volgende opdracht op te lossen:Bewijs dat: (-1)n+(-1)n+1=0Ik ben begonnen met het splitsen van (-1)n+1 in (-1)n·(-1)en verder kom ik tot mijn frustraties helaas niet.Alvast dank voor uw hulp en medewerking.Mvg Wayne Student hbo - zaterdag 23 maart 2013
Wayne Student hbo - zaterdag 23 maart 2013
Er zijn twee mogelijkheden:n:even (-1)n=1 en (-1)n+1=-1n:oneven (-1)n=-1 en (-1)n+1=1In beide gevallen is de som nul. WvR zaterdag 23 maart 2013
WvR zaterdag 23 maart 2013
©2001-2024 WisFaq