\require{AMSmath} Formule omschrijven Ik heb de formules= 1/2at2en ik wil a weten.Alvast bedankt x Ana Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 19 maart 2013 Antwoord Hallo,1/2at2 = sLinks en rechts van het =-teken vermenigvuldigen met 2:at2 = 2sLinks en rechts delen door t2:a = 2s/t2Klaar is kees ! GHvD dinsdag 19 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de formules= 1/2at2en ik wil a weten.Alvast bedankt x Ana Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 19 maart 2013
Ana Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 19 maart 2013
Hallo,1/2at2 = sLinks en rechts van het =-teken vermenigvuldigen met 2:at2 = 2sLinks en rechts delen door t2:a = 2s/t2Klaar is kees ! GHvD dinsdag 19 maart 2013
GHvD dinsdag 19 maart 2013
©2001-2024 WisFaq