Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Matrix

Voor de 3x3 matrix A en de vector v (element uit R3) geldt A2 is ongelijk aan 0.
En A3 is gelijk aan 0.

Laat zien dat A3 = 0 of A3 x = 0 voor elke x uit R3.

Hoe moet ik deze vraag aanpakken? Zou u mij misschien een tip kunnen geven?

Sara
Student universiteit - maandag 18 maart 2013

Antwoord

Dat is vast niet de vraag: als gegeven is dat $A^3=0$ dan is bewijzen dat $A^3=0$ wel heel makkelijk.

kphart
maandag 18 maart 2013

 Re: Matrix 

©2001-2024 WisFaq