\require{AMSmath} Wat is de snelheidsvector? wat is de snelheidsvector bij de bewegingsvergelijking: X= R cos(at) Y= R sin(at) ik namelijk niet hoe ik deze krijg. Alvast bedankt. maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 maart 2013 Antwoord De snelheidsvector krijg je door X en Y te differentieren. Dus x'=-aR·sin(at) y'=aR·cos(at) hk zondag 17 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de snelheidsvector bij de bewegingsvergelijking: X= R cos(at) Y= R sin(at) ik namelijk niet hoe ik deze krijg. Alvast bedankt. maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 maart 2013
maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 maart 2013
De snelheidsvector krijg je door X en Y te differentieren. Dus x'=-aR·sin(at) y'=aR·cos(at) hk zondag 17 maart 2013
hk zondag 17 maart 2013
©2001-2024 WisFaq