\require{AMSmath} Bepaal de afgeleide Ik heb dringend hulp nodig, ik heb bijna examens en kan mijn oefenopdracht niet oplossen. Kan iemand me helpenbepaal de afgeleide van deze irrationale functief(r)=(3√r-r)/(r2) jeen 3de graad ASO - zondag 17 maart 2013 Antwoord Als je $f$ eens wat 'anders' schrijft?$\begin{array}{l} f(r) = \large\frac{{3\sqrt r - r}}{{r^2 }} \\ f(r) = \frac{{3\sqrt r }}{{r^2 }} - \frac{r}{{r^2 }} \\ f(r) = 3 \cdot r^{\frac{1}{2}} \cdot r^{ - 2} - r \cdot r^{ - 2} \\ f(r) = 3r^{ - 1\frac{1}{2}} - r^{ - 1} \\ \end{array}$Zou het dan lukken? WvR zondag 17 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb dringend hulp nodig, ik heb bijna examens en kan mijn oefenopdracht niet oplossen. Kan iemand me helpenbepaal de afgeleide van deze irrationale functief(r)=(3√r-r)/(r2) jeen 3de graad ASO - zondag 17 maart 2013
jeen 3de graad ASO - zondag 17 maart 2013
Als je $f$ eens wat 'anders' schrijft?$\begin{array}{l} f(r) = \large\frac{{3\sqrt r - r}}{{r^2 }} \\ f(r) = \frac{{3\sqrt r }}{{r^2 }} - \frac{r}{{r^2 }} \\ f(r) = 3 \cdot r^{\frac{1}{2}} \cdot r^{ - 2} - r \cdot r^{ - 2} \\ f(r) = 3r^{ - 1\frac{1}{2}} - r^{ - 1} \\ \end{array}$Zou het dan lukken? WvR zondag 17 maart 2013
WvR zondag 17 maart 2013
©2001-2024 WisFaq