\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69866 Re: Stelling van Poncelet ja, maar hoe doe je het dan voor een parabool met voorschrift y2=2px? Dries 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013 Antwoord Dat is hetzelfde probleem (na spiegeling in de lijn $y=x$). kphart zaterdag 16 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja, maar hoe doe je het dan voor een parabool met voorschrift y2=2px? Dries 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013
Dries 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013
Dat is hetzelfde probleem (na spiegeling in de lijn $y=x$). kphart zaterdag 16 maart 2013
kphart zaterdag 16 maart 2013
©2001-2024 WisFaq