\require{AMSmath} Ontbinden in factoren met goniometrische getallen Ik moet bij deze oefening ontbinden in factoren.De opgave is : cos22a - cos2aIk heb alles geprobeerd maar het lukt me niet om cos22a om te zetten naar iets anders. Graag hulp. Bedankt Sebast 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013 Antwoord Of zou a2-b2=(a+b)(a-b) iets zijn? Zie http://www.wisfaq.nl/show3archive.asp?id=64047 WvR zondag 17 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet bij deze oefening ontbinden in factoren.De opgave is : cos22a - cos2aIk heb alles geprobeerd maar het lukt me niet om cos22a om te zetten naar iets anders. Graag hulp. Bedankt Sebast 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013
Sebast 3de graad ASO - zaterdag 16 maart 2013
Of zou a2-b2=(a+b)(a-b) iets zijn? Zie http://www.wisfaq.nl/show3archive.asp?id=64047 WvR zondag 17 maart 2013
Zie http://www.wisfaq.nl/show3archive.asp?id=64047
WvR zondag 17 maart 2013
©2001-2024 WisFaq