\require{AMSmath} Bepaal onbepaalde integraal met gonioformule Hoe bepaal ik de onbepaalde intergraal (met gonioformule):sin(x)cos(5x(d(x).Ik heb wel een tip gekregen:sin(x)-sin(y)=2sin(x-y)/2·cos(X+y)/2. Dit schept voor mij geen duidelijkheid. Wie kan mij op weg helpen.Met vriendelijke groet,Gert Gert Student hbo - donderdag 7 maart 2013 Antwoord Gert, sin6x-sin4x=2sinxcos5x. kn donderdag 7 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal ik de onbepaalde intergraal (met gonioformule):sin(x)cos(5x(d(x).Ik heb wel een tip gekregen:sin(x)-sin(y)=2sin(x-y)/2·cos(X+y)/2. Dit schept voor mij geen duidelijkheid. Wie kan mij op weg helpen.Met vriendelijke groet,Gert Gert Student hbo - donderdag 7 maart 2013
Gert Student hbo - donderdag 7 maart 2013
Gert, sin6x-sin4x=2sinxcos5x. kn donderdag 7 maart 2013
kn donderdag 7 maart 2013
©2001-2024 WisFaq