\require{AMSmath} Functie bepalen hoe bepaal ik afgeleide van de volgende functie f(x)=sqrt(sin2x) sander Leerling mbo - dinsdag 5 maart 2013 Antwoord Schrijf de functie als f(x) = (sin(2x))0,5 en gebruik dan de exponentenregel en de kettingregel. Het begint dus met f'(x) = 0,5.(sin(2x))-0,5. .... MBL dinsdag 5 maart 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bepaal ik afgeleide van de volgende functie f(x)=sqrt(sin2x) sander Leerling mbo - dinsdag 5 maart 2013
sander Leerling mbo - dinsdag 5 maart 2013
Schrijf de functie als f(x) = (sin(2x))0,5 en gebruik dan de exponentenregel en de kettingregel. Het begint dus met f'(x) = 0,5.(sin(2x))-0,5. .... MBL dinsdag 5 maart 2013
MBL dinsdag 5 maart 2013
©2001-2024 WisFaq