\require{AMSmath} Functie bepalen De som is g(x)=5-x2. Nu moet ik echter de functie van g'(2) bepalen. Alle hulp wordt gewaardeerd! frits Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013 Antwoord g'(x)=-2xg'(2)=-4Toch niet de spelregels gelezen?'Laat zien wat je wel begrijpt. Geef je uitwerking voor zover je gekomen bent en geef aan waar je vast loopt of waar je denkt waar de fout zit!' WvR donderdag 28 februari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De som is g(x)=5-x2. Nu moet ik echter de functie van g'(2) bepalen. Alle hulp wordt gewaardeerd! frits Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
frits Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
g'(x)=-2xg'(2)=-4Toch niet de spelregels gelezen?'Laat zien wat je wel begrijpt. Geef je uitwerking voor zover je gekomen bent en geef aan waar je vast loopt of waar je denkt waar de fout zit!' WvR donderdag 28 februari 2013
'Laat zien wat je wel begrijpt. Geef je uitwerking voor zover je gekomen bent en geef aan waar je vast loopt of waar je denkt waar de fout zit!'
WvR donderdag 28 februari 2013
©2001-2024 WisFaq