\require{AMSmath} Afgeleide bepalen hoe bepaal je de afgeleide vanf(x)= (1)/ (sqrt(x))en (1)/( sqrt(6x)) vinny Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013 Antwoord Al gekeken op 6. Wortelfuncties?Schrijf $f$ als $f(x)=x^{-\frac{1}{2}}$ en gebruik de 2. Exponentenregel.Idem voor het tweede voorbeeld. Vergeet de 4. Kettingregel niet.Lees je de spelregels een keer? WvR donderdag 28 februari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bepaal je de afgeleide vanf(x)= (1)/ (sqrt(x))en (1)/( sqrt(6x)) vinny Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
vinny Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
Al gekeken op 6. Wortelfuncties?Schrijf $f$ als $f(x)=x^{-\frac{1}{2}}$ en gebruik de 2. Exponentenregel.Idem voor het tweede voorbeeld. Vergeet de 4. Kettingregel niet.Lees je de spelregels een keer? WvR donderdag 28 februari 2013
WvR donderdag 28 februari 2013
©2001-2024 WisFaq