\require{AMSmath} Tweede afgeleide Ik moet de tweede afgeleide bepalen van:f(x)=4x5en vang(x)=5x4Hoe gaat dit in zijn werk? Ik zit met mijn handen in het haar! Alle hulp hartstikke welkom s claa Leerling mbo - woensdag 27 februari 2013 Antwoord We doen er een.f(x) = 4x5 heeft als eerste afgeleide f'(x) = 20x4 en de afgeleide hiervan is dan f''(x) = 80x3. MBL woensdag 27 februari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de tweede afgeleide bepalen van:f(x)=4x5en vang(x)=5x4Hoe gaat dit in zijn werk? Ik zit met mijn handen in het haar! Alle hulp hartstikke welkom s claa Leerling mbo - woensdag 27 februari 2013
s claa Leerling mbo - woensdag 27 februari 2013
We doen er een.f(x) = 4x5 heeft als eerste afgeleide f'(x) = 20x4 en de afgeleide hiervan is dan f''(x) = 80x3. MBL woensdag 27 februari 2013
MBL woensdag 27 februari 2013
©2001-2024 WisFaq