Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Formule

op 12 maart 2001 = hoogte MIR 245,6 km
op 16 maart 2001 = hoogte 235 km
t=0 op 1 maart 12.00 uur

bereken hoogte MIR op 10 maart 18.00 uur

in antwoordboekje staat:
t= 9,25 --> de t=9 snap ik wel, maar 0,25 (9,25) niet.

yalda
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 24 februari 2013

Antwoord

Van 1 maart 12.00 u tot 10 maart 12.00 u : t = 9 (dagen)
Van 10 maart 12.00 u tot 10 maart 18.00 u : t = 6 uur op 24 uur (1 dag) = 0,25 dag
Dus van 1 maart 12.00 u tot 10 maart 18.00 u : t = 9,25 dag
Ok?

LL
zondag 24 februari 2013

©2001-2024 WisFaq