\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69768 Re: A2 papier Is dat 500:2,5=200? Kunt u me laten zien? Joey Leerling mbo - zaterdag 23 februari 2013 Antwoord 500 A4-tjes wegen 2,5 kg en dat is 2500 gram, dus 1 A4-tje weegt 2500:500=5 gram... nu de rest! WvR zondag 24 februari 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Is dat 500:2,5=200? Kunt u me laten zien? Joey Leerling mbo - zaterdag 23 februari 2013
Joey Leerling mbo - zaterdag 23 februari 2013
500 A4-tjes wegen 2,5 kg en dat is 2500 gram, dus 1 A4-tje weegt 2500:500=5 gram... nu de rest! WvR zondag 24 februari 2013
WvR zondag 24 februari 2013
©2001-2025 WisFaq