\require{AMSmath} Oppervlakte van een cirkel Hoeveel cm² is de oppervlakte van een cirkel van 80 mm en van 55 mm? ger Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 15 februari 2013 Antwoord De oppervlakte van een cirkel is gelijk aan 1/4·p·d2 met d:diameter.d=80:O=1/4·p·8025026.5 mm250.27 cm2d=55:O=1/4·p·5522375.8 mm223.76 cm2Helpt dat? WvR vrijdag 15 februari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel cm² is de oppervlakte van een cirkel van 80 mm en van 55 mm? ger Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 15 februari 2013
ger Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 15 februari 2013
De oppervlakte van een cirkel is gelijk aan 1/4·p·d2 met d:diameter.d=80:O=1/4·p·8025026.5 mm250.27 cm2d=55:O=1/4·p·5522375.8 mm223.76 cm2Helpt dat? WvR vrijdag 15 februari 2013
WvR vrijdag 15 februari 2013
©2001-2024 WisFaq